Bezlepková kokosová granola zpět

Ingredience:
bezlepkové ovesné vločky200 gstrouhaný kokos50 gslunečnicová semínka70 g
sušené brusinky100 gagávový sirup2 lžícepomerančový džus3 lžíce
marmeláda2 lžícetřtinový cukr50 ghimalájská sůl větší špetka
skořice1/2 lžičkykokosový olej2 lžíce
bezlepkové ovesné vločky 200 g, strouhaný kokos 50 g, slunečnicová semínka 70 g, sušené brusinky 100 g, agávový sirup 2 lžíce, pomerančový džus 3 lžíce, marmeláda 2 lžíce, třtinový cukr 50 g, himalájská sůl větší špetka, skořice 1/2 lžičky, kokosový olej 2 lžíce

Příprava

Pokud ráno nestíháte a potřebujete mít snídaní během několika minut hotovou, udělejte si do zásoby tuto granolu. Tu stačí nasypat na jogurt a máte hned vynikající snídani.

1. V míse smícháme všechny suroviny kromě kokosového oleje. 

2. Kokosový olej si rozpustíme a vymažeme s ním plech, do kterého nasypeme vytvořenou směs a rovnoměrně ji rozprostřeme na plech.

3. Pečeme v předem rozehřáté troubě na 160°C. Po 15 minutách směs promícháme a po dalších pěti ještě jednou. Celkem pečeme cca 25 minut, poté z trouby vyndáme a necháme vychladnout.

2019-10-04 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI