Blesková ovesná kaše s jahodami zpět

Ingredience:
jemné ovesné vločky1 hrnekovesné mléko1 a půl hrnkuchia semínka2 lžíce
kakaové zlomky2 lžíceagávový sirup1 - 2 lžícevanilkový extrakt pár kapek
jahody8 ks
jemné ovesné vločky 1 hrnek, ovesné mléko 1 a půl hrnku, chia semínka 2 lžíce, kakaové zlomky 2 lžíce, agávový sirup 1 - 2 lžíce, vanilkový extrakt pár kapek, jahody 8 ks

Příprava

Poslední dobou jsem si oblíbila různé ovesné kaše, ale nejraději mám ty studené, kdy se vločky nechají odležet přes noc. Nejenže tak máte snídani hotovou opravdu za pár minut, ale navíc si pochutnáte a to bez výčitek. Když navíc použijete rostlinné mléko jako já, kaše bude vhodná i pro vegany. Ovoce můžete obměňovat podle chuti a nálady a tak vás taková kaše jen tak neomrzí.

Ve větší skleněné misce smícháme vločky s ovesným mlékem, chia semínky a kakaovými zlomky. Přisladíme agávovým sirupem a ochutíme vanilkou. Vše dobře promícháme a zakryjeme potravinářskou fólií. Necháme odležet nejlépe přes noc v chladu. Servírujeme s pokrájenými jahodami.

2016-05-10 Dezerty

Poznámka

Kakaové zlomky koupíte v obchodech se zdravou výživou.

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI