Borůvkové Cappuccino s vanilkovou zmrzlinou zpět

Ingredience:
borůvky600 gskořice1 kshřebíček3 ks
smetana250 mlcukr dle chutivanilková zmrzlina dle potřeby
borůvky 600 g, skořice 1 ks, hřebíček 3 ks, smetana 250 ml, cukr dle chuti, vanilková zmrzlina dle potřeby

Příprava

Máte rádi cappuccino, vyzkoušejte recept na capppuccino se zmrzlinou, které je netradičně servírováno v hlubokém talíři.

600g borůvek opereme pod tekoucí vodou a povaříme je s jednou celou skořicí a 3mi hřebíčky. Do vroucí směsi nalijeme 250 ml smetany, podle chuti dosladíme a při mírném žáru necháme povařit, aby se chutě dobře propojily. Takto hotové cappuccino servírujeme nejlépe v hlubokém talíři s kvalitní vanilkovou zmrzlinou. 

www.facebook.com/RegionNaTaliri

2013-10-22 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI