Cizrnoví brumíci s jogurtem zpět

Ingredience:
přes noc namočené datle110 gbílý jogurt200 glněný gel40 g
cizrnová mouka40 gpohanková mouka20 gkokosový cukr1 lžíce
mletá skořice1/2 lžičkyprášek do pečiva bez fosfátů1 lžička
přes noc namočené datle 110 g, bílý jogurt 200 g, lněný gel 40 g, cizrnová mouka 40 g, pohanková mouka 20 g, kokosový cukr 1 lžíce, mletá skořice 1/2 lžičky, prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička

Příprava

Svačinka do ruky, u které víte, co obsahuje. A jsou to samé dobré věci. Já je musím schovávat i před tátou.

Všechny ingredience umixujeme dohladka (lněný gel vytvoříme umixováním 1PL lněného semínka s 3-4PL vody, nahrazuje vejce) a naplníme silikonovou formu na medvídky. 
Pečeme při 200 stupních cca 10 min. Před vyklopením necháme vychladnout.

2016-05-03 Dezerty

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostdětská oslava
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI