Domácí trdelník zpět

Ingredience:
polohrubá mouka300 ghladká mouka200 gmáslo80 g
vejce2 kscukr moučka70 gmléko220 ml
droždí1 kostkasůl špetka
Na obalení:
skořice dle potřebycukr moučka dle potřebyvanilkový cukr dle chuti
mleté ořechy dle chuti
polohrubá mouka 300 g, hladká mouka 200 g, máslo 80 g, vejce 2 ks, cukr moučka 70 g, mléko 220 ml, droždí 1 kostka, sůl špetka, skořice dle potřeby, cukr moučka dle potřeby, vanilkový cukr dle chuti, mleté ořechy dle chuti

Příprava

Dětské vaření je velmi oblíbené a kurzy jsou dobře obsazovány.

Máme výběr kurzů pro děti, jako jsou Pohádkový kurz, Pirátský kurz, Kovbojský kurz, Malý šéfkuchař, Shrekovo vaření a další kurzy dle nápaditostí dětí. Rádi se jim podřídíme a spolupracujeme na meníčkách vymyšlené dětskou fantazií.

Ondra Lev nejmenší z rodů lvů Vás spolu s námi provede kurzem vaření a rád se podělí o své zkušenosti z vaření

Jeden z jeho receptů Vám dáme k dispozici :)

Smícháme mouky, máslo, vejce, sůl, cukr, a přidáme kvásek a necháme vykynout cca 35min. Rozdělíme na dlouhé válečky a omotáme okolo trubiček pomazané tukem, nebo okolo zavařovacích skleniček. Po té projedeme obalem a jemně zatlačíme, aby se těsto hezky roztáhlo po skle. Pečeme na 170-180C na 20min.

2014-01-15 Dezerty

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI