Karobový krém z ořechového mléka zpět

Ingredience:
puding (jogurtový)1 balíčekpolotučný tvaroh2 vaničkytřtinový cukr2 lžíce
datlový sirup1 lžícestrouhaný kokos3 lžícekarob2 lžíce
mléko z vlašských ořechů250 mlplnotučné čerstvé mléko250 ml
puding (jogurtový) 1 balíček, polotučný tvaroh 2 vaničky, třtinový cukr 2 lžíce, datlový sirup 1 lžíce, strouhaný kokos 3 lžíce, karob 2 lžíce, mléko z vlašských ořechů 250 ml, plnotučné čerstvé mléko 250 ml

Příprava

Až na pár výjimek nekupujeme vůbec ochucené jogurty a tvarohy. Raději si je vyrábíme doma, protože jsou lepší, levnější a většinou i zdravější.

Nejprve si uvaříme puding podle návodu a do teplého mléka také rozmícháme karob. Když puding zhoustne, necháme ho lehce zchladnout a přidáme tvaroh. Společně vyšleháme pomocí mixéru a nakonec přidáme strouhaný kokos a ještě jednou prošleháme. Podle chuti můžeme dosladit datlovým sirupem. Necháme vychladit v lednici.

2016-03-11 Dezerty

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI