Kokosky

zpět
Kokosky
Ingredience:
bílek2 kssůl špetkakokos50 g
cukr moučka80 g
bílek 2 ks, sůl špetka, kokos 50 g, cukr moučka 80 g

Příprava

Kokosky, tak ty neodmyslitelně patří k vánocům, u nás je tedy děláme i v průběhu roku, když mi zbudou bílky.

Z bílků, špetky soli a moučkového cukru vyšleháme tuhý sníh, který jemně vmícháme do kokosu. Poté naplníme směsí cukrářský sáček a stříkáme ihned na plech. Je důležité pracovat ihned, protože kokos rychle nabobtná a ucpe se špička cukrářského sáčku. Poté pečeme při 150°C do růžova.

2016-12-06 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostvánoce
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI