Kokosové cukroví zpět

Ingredience:
hladká mouka200 gstrouhaný kokos200 gmoučkový cukr120 g
máslo200 gvejce1 ks
hladká mouka 200 g, strouhaný kokos 200 g, moučkový cukr 120 g, máslo 200 g, vejce 1 ks

Příprava

Cukroví s kokosem nejen krásně voní, ale především skvěle chutná a na vánočním stole by kokosové cukroví určitě nemělo chybět.

Mouku, kokos a cukr důkladně promícháme. Přidáme změklé máslo, vejce a rukama vypracujeme hladké těsto. 
 
Kousky těsta vtláčíme do formiček tak, aby uprostřed zůstala malá prohlubeň (nebo max do rovna, těsto během pečení ještě nabude). Pečeme v troubě vyhřáté na 150 stupňů dorůžova. Vychladlé cukroví obalujeme v moučkovém cukru.
2014-12-08 Dezerty

Autor:

Počet porcí
20
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostvánoce
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI