Ingredience: | |||||
cizrna | 125 g | javorový sirup | 2 lžíce | med | 1 lžíce |
kokosový olej | 1 lžička | skořice | 1 lžička |
Taky máte občas chuť si večer k televizi vzít nějaké zobání? Pokud ano, určitě vyzkoušejte pečenou cizrnu. Můžete si ji připravit naslano nebo nasladko. Variací je neskutečné množství. Já jsem pro vás připravila recept na pečenou cizrnu s javorovým sirupem.
Cizrnu si přes noc namočíme do vody. Druhý den ji zhruba 20 minut povaříme.
Povařenou cizrnu necháme vychladnout a důkladně osušíme.
V misce si smícháme javorový sirup, med, kokosový olej a skořici.
Cizrnu přidáme do misky a dobře vše se směsí promícháme.
Pečeme na pečícím papíře na 190 stupňů zhruba 25-30 minut.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI