Piškotový nepečený řez pro děti zpět

Korpus:
piškoty250 gmedu3 lžícerozpuštěné máslo menší půlka
Náplň:
hnědý cukr / med1 lžícešlehačka1/2 kelímkuprášková želatina2-3 lžíce
ovoce dle chutibílý jogurt1 velký
piškoty 250 g, medu 3 lžíce, rozpuštěné máslo menší půlka, hnědý cukr / med 1 lžíce, šlehačka 1/2 kelímku, prášková želatina 2-3 lžíce, ovoce dle chuti, bílý jogurt 1 velký

Příprava

Zbylé rozdrolené piškoty můžete pokapat i čerstvou šťávou z ovoce, aby byly vláčné.

Vzala jsem pytlík piškotů (250g) a umlela je nahrubo, přidala jsem k nim 3 lžíce medu a rozpuštěné máslo (toho byla slabá půlka), hmotu jsem spojila dohromady.
Část namačkala na dno čtvercové formy a dala do lednice, část jsem si nechala na posypání.

Velký kelímek hustého, poctivého bílého jogurtu, jsem maličko osladila cukrem a vmíchala do něj 1/2 kelímku ušlehané šlehačky. Rozpustila jsem si práškovou želatinu (tak 2-3 lžíce) a do ní krém postupně zamíchala, nalila na korpus a dala chladit. Pak už jsem to jen posypala zbylými piškoty a ozdobila ovocem.

Zdobit můžete,  i před vložením do ledničky dle chuti.  Zvolte ovoce, které má vaše dítko rádo!

2014-10-15 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptpro děti
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostdětská oslava
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI