Pohanková kaše na snídani zpět

Ingredience:
pohankové vločky nebo pohanka lámanka80 gjáhlové vločky30 gvoda nebo mléko250 ml
jablko1 ksdrcené lněné semínko1 lžičkagoji dle chuti
rozinky dle chutiořechy dle chutiskořice dle chuti
pohankové vločky nebo pohanka lámanka 80 g, jáhlové vločky 30 g, voda nebo mléko 250 ml, jablko 1 ks, drcené lněné semínko 1 lžička, goji dle chuti, rozinky dle chuti, ořechy dle chuti, skořice dle chuti

Příprava

Nevíte co k snídani? Vyzkoušejte tento recept na pohankovou kaši. Přidat do ní můžete co vám nejvíce chutná. Pohanková kaše je skvělá snídaně do začátku dne.

Do rendlíčku si dáme vodu a oboje vločky a přivedeme k varu. Vločky budou za chvíli hotové, pokud použijeme pohanku lámanku, tak ta vezme delší dobu. Když se vyvaří voda a ještě nemáme hotovou pohanku, přilijeme další vodu. A jako vždy, celý náš budoucí výtvor hlídáme, ať se nám nepřichytí.

Postupně přidáváme na kostičky nakrájené jablko, rozinky, goji, nasekané ořechy, drcené lněné semínko a skořici. Cukr nepotřebujeme, rozinky a jablíčko nám to osladí samo o sobě.

Skvělá snídaně do začátku dne. Dobrou chuť.  

2013-10-31 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI