Pohankovo-hrušková kaše s čokoládou zpět

Ingredience:
pohanka lámanka1/2 hrnkukokosové mléko1/2 hrnkuzralá hruška1 ks
BIO čokoláda 70% dle chutimaliny na ozdobu
pohanka lámanka 1/2 hrnku, kokosové mléko 1/2 hrnku, zralá hruška 1 ks, BIO čokoláda 70% dle chuti, maliny na ozdobu

Příprava

Pohanková kaše patří mezi mé nejoblíbenější snídaně. Tahle je navíc bez vaření, takže ráno ušetříte spoustu času a ještě si pochutnáte. Přidáváme do ní navíc i hrušku, díky které je kaše přirozeně sladká. Jako bonus doporučuji kaši na závěr posypat hořkou čokoládou, čerstvými malinami a lahodná snídaně je na světě.

Pohanku nasypte do misky, zalijte ji vodou a nechte ji nejlépe přes noc namáčet. Ráno vodu slijte a pohanku vsypte do mixéru. Přidejte kokosové mléko, na kostičky nakrájenou a oloupanou hrušku a vše rozmixujte na hladkou kaši. Pokud máte rádi kaši sladší, můžete ji přisladit lžičkou medu. Před podáváním kaši ozdobte malinami a nasekanou čokoládou.

2017-06-20 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI