Převrácená jablečná omeleta zpět

Náplň:
máslo50 gcukr2 lžíceskořice1 lžíce
jablka dle potřeby
Těsto:
žloutky4 ksmléko5 lžichladká mouka50 g
cukr40 gbílky, ušlehané v tuhý sníh4 ks
máslo 50 g, cukr 2 lžíce, skořice 1 lžíce, jablka dle potřeby, žloutky 4 ks, mléko 5 lžic, hladká mouka 50 g, cukr 40 g, bílky, ušlehané v tuhý sníh 4 ks

Příprava

Krásné páteční ráno! Je před námi víkend, tak mám pro vás tip na úžasně jablečný moučník! Je lehký jako pírko.

Všechny ingredience smícháme a směsí polijeme horká rozvařená jablka na pánvi. Celou pánev dáme do trouby, kde jí necháme asi 30 minut na 170°C. Do růžova upečené těsto nejdříve opatrně odřízneme od okrajů a překlopíme na talíř.

2016-09-19 Dezerty

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI