Tvarohová buchta s dýní a rebarborou zpět

Ingredience na těsto:
polohrubá mouka2 hrnkycukr1 hrnekprášek do pečiva (soda)1 ks
kakao vejce2 ksolej1/2 hrnku
Na tvaroh:
vanička tvarohu400 gmandlové mléko na doředění vanilkový pudink Amylon
Ovoce na dozdobení:
dýňový kompot rebarbora ze zahrádky ovoce dle chuti
polohrubá mouka 2 hrnky, cukr 1 hrnek, prášek do pečiva (soda) 1 ks, kakao , vejce 2 ks, olej 1/2 hrnku, vanička tvarohu 400 g, mandlové mléko na doředění , vanilkový pudink Amylon , dýňový kompot , rebarbora ze zahrádky , ovoce dle chuti

Příprava

Inspiraci jsem vzala zde, ale nakonec jsem podle toho udělala jen tu spodní buchtu. Zbytek byla improvizace.

Postup je zcela jednoduchý přátelé.

U těsta nejprve smícháme sypké části a pak přidáme ty tekuté. Dobře promýcháme a vylijeme na plech. Já plech vykládám pečícím papírem. Poté přidáme na těsto tvarohovou hmotu, která vznikne promícháním uvedených surovin. Nakonec nahoru poklademe ovoce. Pečeme na 170°C asi 45 minut.


Dobrou chuť!

2015-04-27 Dezerty

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídladezerty
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI