Vláčné bábovičky bez lepku, cukru a mléka zpět

Ingredience:
polohrubá rýžová mouka75 gjáhelná hladká mouka75 gprášek do pečiva bez fosfátů1 lžička
hrušková přesnídávka160 gvejce1 ksČeské Ghíčko50 g
mandlové mléko100 mlsušená třtinová šťáva20 gvanilkový extrakt pár kapek
karob na obarvení těsta1 - 2 lžičky
polohrubá rýžová mouka 75 g, jáhelná hladká mouka 75 g, prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička, hrušková přesnídávka 160 g, vejce 1 ks, České Ghíčko 50 g, mandlové mléko 100 ml, sušená třtinová šťáva 20 g, vanilkový extrakt pár kapek, karob na obarvení těsta 1 - 2 lžičky

Příprava

První pokus o pečení pro všechny alergiky. Je to taková mimifriendly svačinka, pro dospěláky málo sladká. Ale dcerka to nadšeně baští.

Promícháme si mouky s práškem do pečiva. Ve vedlejší misce vyšleháme přesnídávku s vejcem, rozpuštěným ghíčkem a sušenou třtinovou šťávou. Přidáme mandlové mléko, pár kapek vanilkového extraktu a postupně přisypáváme mouku. Když máme těsto dostatečně prošlehané, odebereme několik lžic, které obarvíme pomocí karobu. Pečeme v silikonových formičkách na 180 stupňů asi 30 minut.

2016-04-11 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI