Pickwick Inn

Pickwick Inn zpět

Návštěva klasické anglické restaurace....

S názvem jsem možná přeháněla, protože už z anglického názvu Pickwick Inn (Inn=hospůdka-volný překlad) je zřejmé, že se jedná o typický slušný anglický „pub“.

V brzkém podvečeru jsme vklouzli dovnitř a zjistili, že nám rádi uvaří ještě před tím, než zahájí večeře. Tak jsme se „usalašili“ v rohu a začala přehlídka anglických bomb. Z jídelního lístku na nás koukaly především jehněčí steaky…ještě jsem neměla odvahu si dát, takže se můžete těšit příště ;) Ale nakonec jako předkrm jsme s Martinem vybrali Svatojakubské mušle, krevety a žampiony. Jako hlavní chod jsem si dala hovězí steak s vařeným bramborem a přítel měl klasický anglický pie, též se jedná o hovězí maso.

Co se týče předkrmů, tak mušle s krevetami byly výborné, nebyly suché, ale pan kuchař si mohl dát práci s přípravou a oddělit nehezké oranžové vnitřnosti od Svatojakubských  mušlí. Škoda, že tak zdravé a chutné jídlo „zabil“ smetanou. Ale mohu si odnést krásné mušle pro maminku, která z nich vyrábí, co jde.

Žampiony byly výborné, chutné, až neuvěřitelně houbové, ale opět přítel smetana v akci.

Po zhltnutí, podle mého názoru, tučných předkrmů, jsme se pustili do hlavních chodů. Slečna, v příliš krátké sukni, nám je přinesla moc brzy, ale nevadí, aspoň nám vychladly na přijatelnou teplotu.

Hovězí bylo v obou případech chutné a šťavnaté, opět nezklamalo. Já měla steak krásně šťavnatý a anglický pie s hovězím masem také nezklamal. Jedná se o hověží dušené maso zapečené s brambory.

Desert byl z čerstvých malin a jahod, doplněný o místní smetanový krém, který se dá používat do teplé i studené kuchyně, je to taková hodně hustá smetana.

Tento výlet se konal už dříve, fotky nejsou moc kvalitní, ale doufám, že si z nich odnesete, co nejvíce. Těším se na příště a vy se těšte taky ;)

Autor článku:

Fotogalerie
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI