Bezlepkový kuskus se sýrem feta zpět

Ingredience:
kuskus1 hrneček (cca 250 ml)olivový olej trochuvoda500 ml
Efko exclusieve sušená rajčata s česnekem1 balenístředně velká cuketa1/2 ksšmakouna1 balení
FETA cheese1/2 balení
kuskus 1 hrneček (cca 250 ml), olivový olej trochu, voda 500 ml, Efko exclusieve sušená rajčata s česnekem 1 balení, středně velká cuketa 1/2 ks, šmakouna 1 balení, FETA cheese 1/2 balení

Příprava

O víkendu jsem v Tescu narazila na bezlepkový kuskus. Jelikož to byl první bezlepkový kuskus, se kterým jsem se dosud setkala, musel jít hned se mnou a moc jsem se těšila jsem se až ho vyzkouším.

Recept je velmi jednoduchý a rychlý. Do středně velkého hrnce kápnete olivový olej, odměříte hrneček kuskusu a jemně promícháte a poté přidáte pomocí hrnečku dvojnásobek vody co kuskusu a za stálého promíchávání vaříte cca 5 až 10 minut. ( Nebo lze dle návodu na obalu.) Ve vedlejší pánvi si orestujete jedno balení na kostičky nakrájeného šmakouna, cukety a 1 balení sušených rajčat s česnekem Efko exlusieve. Vše orestujeme, na závěr přidáme kuskus a promícháme. Lze posypat navrh sýrem - já jsem použila na kostičky nakrájený Feta Cheese.

Výsledek je lehké, zdravé a velmi chutné jídlo za pár minut. Dobrou chuť Vám přeje Alča
2014-11-12 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI