Bramboráky s uzeným masem zpět

Ingredience:
brambory1 kgčesnek2 - 3 stroužkyhladká mouka120 g
mléko5 lžicvejce2 ksmajoránka dle chuti
sůl dle chutipepř dle chuti
brambory 1 kg, česnek 2 - 3 stroužky, hladká mouka 120 g, mléko 5 lžic, vejce 2 ks, majoránka dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Tuhle českou klasiku miluji. Bramboráky s uzeným masem a samosebou nesmí chybět zelí... Loučím se s Vámi, neb se jedeme dovolenkovat a těším se na Vás zase v srpnu.

Brambory si nastrouháme napůl na jemno a na hrubo, vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme všechny ingredience, umícháme z nich těsto a bramboráky smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.

VENDY TIP! 
K tomuto pokrmu miluji zelí, nemusím ho ani nikterak tepelně upravovat, prostě hezky křupané a kyselé sterilované zelí.

2019-07-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI