Bramboráky s uzeným masem zpět

Ingredience:
brambory1 kgčesnek2 - 3 stroužkyhladká mouka120 g
mléko5 lžicvejce2 ksmajoránka dle chuti
sůl dle chutipepř dle chuti
brambory 1 kg, česnek 2 - 3 stroužky, hladká mouka 120 g, mléko 5 lžic, vejce 2 ks, majoránka dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Tuhle českou klasiku miluji. Bramboráky s uzeným masem a samosebou nesmí chybět zelí... Loučím se s Vámi, neb se jedeme dovolenkovat a těším se na Vás zase v srpnu.

Brambory si nastrouháme napůl na jemno a na hrubo, vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme všechny ingredience, umícháme z nich těsto a bramboráky smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.

VENDY TIP! 
K tomuto pokrmu miluji zelí, nemusím ho ani nikterak tepelně upravovat, prostě hezky křupané a kyselé sterilované zelí.

2019-07-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI