Kančí guláš na pivu zpět

Ingredience:
kančí maso1 kgvětší cibule4 ksčesnek dle chuti
světlé pivo dle chutitymián špetkasladká + pálivá paprika dle chuti
čerstvá paprika1 ksrajče nebo plechovka drcených4 kssůl dle chuti
pepř špetkasádlo trochufeferonka dle chuti
vývar dle potřeby
kančí maso 1 kg, větší cibule 4 ks, česnek dle chuti, světlé pivo dle chuti, tymián špetka, sladká + pálivá paprika dle chuti, čerstvá paprika 1 ks, rajče nebo plechovka drcených 4 ks, sůl dle chuti, pepř špetka, sádlo trochu, feferonka dle chuti, vývar dle potřeby

Příprava

Pivo a guláš je rozhodně ta nejlepší kobinace, co říkáte?

Na sádle si orestujeme nakrájenou cibuli, když bude mít barvičku, přidáme nakrájené maso, kmín, nasekaný česnek, feferonku a necháme restovat.
Přisypeme sladkou i pálivou papriku, opět necháme krátce probublávat.
A nyní přijde na řadu ta hlavní ingredience. Zalijeme pivem a trochou vývaru.
Přidáme drcená rajčata, tymián, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Na konec přidáme nakrájenou čerstvou papriku, ale už nevaříme.
Během dušení dle potřeby přilíváme pivko a vývar.
Guláš se nezahušťuje, jen zredukujeme šťávu.

Dobrou chuť!

2014-04-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy90 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI