Kančí na rajčatech a rozmarýnu zpět

Ingredience:
kančí maso500 gcibule1 ksčesnek pár stroužků
rajče nebo několik cherry rajčátek3 ksrajčata (sekaná nebo celá)1 plechovkarozmarýn1 větvička
vegeta špetkasůl špetkapepř špetka
kančí maso 500 g, cibule 1 ks, česnek pár stroužků, rajče nebo několik cherry rajčátek 3 ks, rajčata (sekaná nebo celá) 1 plechovka, rozmarýn 1 větvička, vegeta špetka, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Nikdy mi zveřina nechutnala...nevoněla...ale

...dostala jsem od mamči dva balíčky divočáka. A nastalo dilema co s nimi... A protože moje maminka je báječná kuchařka a ráda vaří jako já, obdarovala mě i receptem, o který se s vámi ráda podělím.

Maso na kostičky osolíme a opepříme. Cibulku si v pánvi orestujeme, přidáme maso a restujeme dál. Pak přidáme česnek na plátky a nasekaný čerstvý rozmarýn (klidně muže být i sušený, ale čerstvý je lepší). Chvilku necháme a pak přendáme do pekáčku.
Přidáme nakrájena čerstvá rajčátka a přelijeme konzervou sekaných rajčat. Lehce podlijeme a přidáme trošku vegety. Přikryjeme a pečeme cca na 180 stupňů.
Když je maso měkké můžeme lehce zaprášit moukou, ale myslím, že to není úplně potřeba.

2014-01-08 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI