Krůtí medailonky zpět

Ingredience:
krůtí prsa4 kssůl špetkapepř špetka
grilovací koření špetkamleté maso250 gsmetana2 dcl
strouhaný sýr100 guzené maso70 gčerstvé bylinky (rozmarýn, oregano) dle chuti
máslo tenký plátekhořčice1 lžičkasmetana (do šťávy)2 lžíce
krůtí prsa 4 ks, sůl špetka, pepř špetka, grilovací koření špetka, mleté maso 250 g, smetana 2 dcl, strouhaný sýr 100 g, uzené maso 70 g, čerstvé bylinky (rozmarýn, oregano) dle chuti, máslo tenký plátek, hořčice 1 lžička, smetana (do šťávy) 2 lžíce

Příprava

Krůtí maso je při dobré úpravě šťavnaté a hodí se na veškeré úpravy a kombinace. Já se pořád držím zdravějších variant stravy, tak zde máte jeden tip, na kterém si pochutnáte.

Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme smetanu, bylinky, uzené a sýr. Vše dobře promícháme.
Krůtí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe masovou náplní, zabalíme a spíchneme párátkem. Medajlonky posypeme grilovacím kořením a orestujeme zprudka na olivovém nebo slunečnicovém či řepkovém oleji. Pak trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy přidáme kousek másla, hořčici a smetanu.
Jako přílohu jsem udělala dušené kapustičky.

2014-11-27 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI