Krůtí rolky, celerové a hráškové pyré zpět

Ingredience:
krůtí prso1 kssůl špetkapepř špetka
anglická slanina dle potřebytvrdý sýr dle potřebykari nebo grilovací koření špetka
olej trochuvorčestr pár kapekrozmarýn dle chuti
máslo kousekceler dle potřebysmetana dle potřeby
hrášek dle potřebytavený sýr dle potřeby
krůtí prso 1 ks, sůl špetka, pepř špetka, anglická slanina dle potřeby, tvrdý sýr dle potřeby, kari nebo grilovací koření špetka, olej trochu, vorčestr pár kapek, rozmarýn dle chuti, máslo kousek, celer dle potřeby, smetana dle potřeby, hrášek dle potřeby, tavený sýr dle potřeby

Příprava

Šťavnaté maso na lůžku z hrášku a celeru....

Krůtí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe anglickou slaninou a vložíme špalíček tvrdého sýra, pevně zavineme, posypeme kari kořením nebo grilovacím a zprudka osmahneme na trošce rozehřátého oleje, zakapeme vorčestrem, přidáme trochu rozmarýnu, podlijeme vodou a dusíme. Měkké maso vyjmeme a šťávu vysmahneme, trošku podlijeme a přidáme malinký kousek másla. Celerové pyré - uvaříme celer v osolené vodě a pak ho rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme smetanu, pepř, sůl, ještě krátce mixujeme. Hráškové pyré -mražený hrášek krátce povaříme v osolené vodě, pak vodu slijeme, přidáme tavený sýr, sůl, pepř a rozmixujeme.

2014-09-08 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI