Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou

zpět
Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou
Ingredience:
kuřecí prsa4 kstěstoviny Penne400 ghříbky3 - 4 hrsti
olej2 lžícemalá cibule1 kssmetana 33%250 ml
sojová omáčka dle chutiworcester dle chutisušený česnek dle chuti
tymián dle chutisůl dle chutipepř dle chuti
kuřecí prsa 4 ks, těstoviny Penne 400 g, hříbky 3 - 4 hrsti, olej 2 lžíce, malá cibule 1 ks, smetana 33% 250 ml, sojová omáčka dle chuti, worcester dle chuti, sušený česnek dle chuti, tymián dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Dnes jsem dostala chuť na hříbky a tak jsem k obědu připravila, Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou. I když jsme nyní nebyli na houbách, tak jsem využila „křečkovo zásoby“ z mrazáku. Takové dobroty, které jsou za chvilku hotové, prostě miluji!

V osolené vodě s kapkou oleje si nejprve uvaříme penne. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Potom nudličky vyjmeme z pánve a na výpeku necháme zesklovatět na jemno pokrájenou cibuli. Poté přidáme hříbky, trochu sušeného česneku, tymiánu, sójové omáčky, Worcesteru a zalijeme smetanou. Směs podusíme a nakonec vmícháme uvařené penne do připravené směsi.

2016-08-05 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI