Rolky z mletého masa zpět

Ingredience:
mleté vepřové maso500 gsekaná petrželka hrstvejce1 ks
kmín špetkakoření do masa jaké máme rádi špetkastrouhanka na zahuštění
cibulka nakrájená najemno1 ks
Náplň:
kdo má co rád (já použila červenou papriku, jarní cibulku tvrdý sýr a kousek klobásky) dle chutislanina nebo schwarzwaldská šunka (na obalení) pár plátků
mleté vepřové maso 500 g, sekaná petrželka hrst, vejce 1 ks, kmín špetka, koření do masa jaké máme rádi špetka, strouhanka na zahuštění, cibulka nakrájená najemno 1 ks, kdo má co rád (já použila červenou papriku, jarní cibulku tvrdý sýr a kousek klobásky) dle chuti, slanina nebo schwarzwaldská šunka (na obalení) pár plátků

Příprava

U nás doma jsou všeobecně na dračku rolky, závitky prakticky z jakéhokoli masa.

Mleté vepřové maso osolit, opepřit, přidat oblíbené koření, nakrájenou cibulku, kmín, nasekanou petrželku, vejce a na zahuštění strouhanku podle potřeby. Pak dělat placičky do kterým zabalíme náplň dle své chuti(já dávala klobásu, červenou papriku, jarní cibulku a sýr). Každou rolku zabalíme do slaniny (v tomto případě je to schwarzwaldská šunka). Dáme do pánve, zasypeme zbytkem pokrájené jarní cibulky, papriky a slaniny, podlijeme a dusíme. Průběžně otáčíme a podle potřeby podlíváme.

2014-01-08 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI