Sépiové tagliolini s pršutem a omáčkou z grilované zeleniny

zpět
Sépiové tagliolini s pršutem a omáčkou z grilované zeleniny
Ingredience:
sépiové tagliolini250 gcherry rajčátka10 ksmalá cuketa1/2 ks
smetana ke šlehání1 kelímekprosciutto cotto3 plátkyparmezán na posypání hrstička
zelené olivy sůl špetkapepř špetka
olivový olej grilovací koření na zeleninu
sépiové tagliolini 250 g, cherry rajčátka 10 ks, malá cuketa 1/2 ks, smetana ke šlehání 1 kelímek, prosciutto cotto 3 plátky, parmezán na posypání hrstička, zelené olivy , sůl špetka, pepř špetka, olivový olej , grilovací koření na zeleninu

Příprava

Tento recept musí nadchnout, každého milovníka těstovin. Už jste jedli sépiové těstoviny?

Do malé zapékací misky dáme rajčátka a cuketu nakrájenou na kostičky o velikosti zhruba 1cm. 
Pocákáme olivovým olejem a posypeme grilovacím (či jiným oblíbeným) kořením. 
Dáme na cca 20 minut do trouby pod gril. 
Poté přímo v pekáčku podlijeme smetanou ke šlehání, promícháme a ještě na 10 minut omáčku "dopečeme". 
Hotovou pak dle chuti dosolíme, smícháme s těstovinami, které sypeme nasucho opraženým pršutem a parmezánem. Můžeme přidat i olivy.

Doboru chuť!

2015-03-02 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladyvyšší

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI