Špenátová fašírka zpět

Ingredience:
masla alebo oleja2 lyžicestredne veľkú cibuľu1 ksšpenátu500 g
žemlí6 kszeleninového vývaru1/4 lpetržlenovej vňate1/2 zväzku
pažítky1/2 zväzkucesnaku2 strúčikymorskej soli1 lyžička
Créme fraiche1 šálekvajcia3 ks2 - 3 lyžice celozrnnej múky
strúhanky2 - 3 lyžiceolej na vymastenie
masla alebo oleja 2 lyžice, stredne veľkú cibuľu 1 ks, špenátu 500 g, žemlí 6 ks, zeleninového vývaru 1/4 l, petržlenovej vňate 1/2 zväzku, pažítky 1/2 zväzku, cesnaku 2 strúčiky, morskej soli 1 lyžička, Créme fraiche 1 šálek, vajcia 3 ks, 2 - 3 lyžice celozrnnej múky, strúhanky 2 - 3 lyžice, olej na vymastenie

Příprava

Výborná fašírka ze špenátu, nejen k obědu.

Maslo alebo olej zohrejeme na panvici a opražíme v ňom nadrobno posekanú cibuľu.

Špenát preberieme, potrháme, pridáme k cibuli a krátko spolu podusíme.

Žemle dobre navlhčíme v zeleninovom vývare.

Pridáme špenát, prebraté, umyté a nadrobno pokrájané bylinky, ako aj cesnak rozotretý so soľou.

Créme fraiche, vajcia, múku a strúhanku takisto pridáme a všetko spolu vypracujeme na kompaktnú masu.

Ohňovzdornú misu vymastíme, vložíme do nej masu a v rúre predhriatej na 220°C pečieme 40-50 minút.

2014-01-10 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptvegetariánský recept
Složitost receptustřední
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravypečení
Příležitostpodzim
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI