Tagliatelle s pestem z medvědího česneku, posypané parmezánem a praženými piniovými oříšky zpět

Ingredience:
čerstvé těstoviny300 gpesto (podle chuti)3 lžícejemně strouhaný parazán1 lžíce
piniové oříšky1 lžíce
čerstvé těstoviny 300 g, pesto (podle chuti) 3 lžíce, jemně strouhaný parazán 1 lžíce, piniové oříšky 1 lžíce

Příprava

Dáme si ho ještě v poslední variantě, a pak už s medvědím česnekem dám pokoj, slibuju.

Dokonalý čerstvý těstoviny tagliatelle můžete připravit na mnoho způsobů, my si dneska ukážeme super rychlej recept na ty s pestem z medvědího česneku, posypaný parmezánem a praženýma piniovýma oříškama! Celý to trvá 7 minut i s nandáním na talíř a žrádlo je to neskutečný.

Piniové oříšky orestujeme dozlatova na suché pánvi.

Těstoviny, v našem případě tagliatelle, ale mohou být i špagety, penne nebo linguine, uvaříme ve vroucí osolené vodě. Scedíme, přesuneme do mísy, přidáme pesto z medvědího česneku a dobře promícháme.

Na talíři těstoviny posypeme lehce parmezánem a praženými oříšky.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

2019-04-15 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI