Tagliatelle s pestem z medvědího česneku, posypané parmezánem a praženými piniovými oříšky zpět

Ingredience:
čerstvé těstoviny300 gpesto (podle chuti)3 lžícejemně strouhaný parazán1 lžíce
piniové oříšky1 lžíce
čerstvé těstoviny 300 g, pesto (podle chuti) 3 lžíce, jemně strouhaný parazán 1 lžíce, piniové oříšky 1 lžíce

Příprava

Dáme si ho ještě v poslední variantě, a pak už s medvědím česnekem dám pokoj, slibuju.

Dokonalý čerstvý těstoviny tagliatelle můžete připravit na mnoho způsobů, my si dneska ukážeme super rychlej recept na ty s pestem z medvědího česneku, posypaný parmezánem a praženýma piniovýma oříškama! Celý to trvá 7 minut i s nandáním na talíř a žrádlo je to neskutečný.

Piniové oříšky orestujeme dozlatova na suché pánvi.

Těstoviny, v našem případě tagliatelle, ale mohou být i špagety, penne nebo linguine, uvaříme ve vroucí osolené vodě. Scedíme, přesuneme do mísy, přidáme pesto z medvědího česneku a dobře promícháme.

Na talíři těstoviny posypeme lehce parmezánem a praženými oříšky.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

2019-04-15 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI