Těstoviny s fenyklem a žampiony zpět

Ingredience:
větší fenykl1 ksžampiony8 kssůl špetka
bílý pepř špetkačesnek6 stroužkůsmetana500 ml
těstoviny250 - 300 grajče2 ksmáslo kousek
solamyl trochu
větší fenykl 1 ks, žampiony 8 ks, sůl špetka, bílý pepř špetka, česnek 6 stroužků, smetana 500 ml, těstoviny 250 - 300 g, rajče 2 ks, máslo kousek, solamyl trochu

Příprava

Fenykl je výborná záležitost, jak  do jídel tak jen čerstvý jen třeba k chlebu s něčím :) Navíc je velice zdravý a čistí krev.

Na másle orestujeme na nudličky nakrájený fenykl, přidáme na plátky nakrájený česnek a zarestujeme. Pak přidáme nakrájené žampiony a opět restujeme. Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a povaříme. Nakonec lehce zahustíme solamylem.

Těstoviny uvaříme dle návodu s oblíbenou bylinkou (já dávám většinou libeček). Na talíř dáme těstoviny a polijeme omáčkou. Posypeme nakrájenými rajčaty zbavených jadýrek.

2014-02-27 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI