Vepřová panenka "Argentina" zpět

Ingredience:
vepřová panenka dle počtu strávníkůkoření Argentina špetkabarevný pepř špetka
olej trochu
Salát:
ledový salát dle potřebyčervená nebo jiná barevná paprika1/2 ksrajče2 ks
sůl špetkabarevný pepř špetkasojová omáčka dle chuti
vepřová panenka dle počtu strávníků, koření Argentina špetka, barevný pepř špetka, olej trochu, ledový salát dle potřeby, červená nebo jiná barevná paprika 1/2 ks, rajče 2 ks, sůl špetka, barevný pepř špetka, sojová omáčka dle chuti

Příprava

Panenka je úžasné a moc dobré masíčko, tak proč ho kazit složitou úpravou? Jak se říká: „V jednoduchosti je krása.“

Vepřovou panenku odblaníme a nakrájíme na stejné válečky. Každý váleček potřeme olejem, lehce posypeme čerstvě mletým barevným pepřem a kořením Argentina. Zabalíme do alobalu a necháme v ledničce nějakou dobu odležet. Poté na pánvi zprudka opečeme ze všech stran, přendáme na plech na pečící papír nebo alobal a dáme do trouby na cca 10-12 minut. Upečenou panenku necháme zabalenou v alobalu 10 minut odležet.

Jako přílohu jsem volila ledový salát s paprikou a rajčaty, mírně osolený, opepřený opět čerstvě mletým barevným pepřem a lehounce zakápnutý sojovou omáčkou.

2014-03-06 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI