Karlovarské hrníčkové knedlíky zpět

Ingredience:
hrubá mouka1 hrnekmléko1 hrnekpokrájená starší houska2 ks
žloutek2 kssůl špetkapažitka, petrželka hrstka
bílek (sníh)2 ks
hrubá mouka 1 hrnek, mléko 1 hrnek, pokrájená starší houska 2 ks, žloutek 2 ks, sůl špetka, pažitka, petrželka hrstka, bílek (sníh) 2 ks

Příprava

Karlovarské knedlíky připravované v hrníčku jsou opravdu jednoduché a chutnají skvěle.

Zamíchat těsto. Naplnit hrnečky, které jsou vymazané tukem  a vysypané hrubou moukou cca do 3/4 hrnečku. Dát do hrnce do studené vody, která dosahuje cca do poloviny hrnečků a dát vařit. Od bodu varu vařit 30 minut. Vyklopit, nakrájet, sníst.

2014-01-20 Ostatní

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapřílohy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
přílohy
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI