Zeleninový krém s opečenou houskou zpět

Ingredience:
mrkev1/2 kspetržel1/2 ksmražený hrášek hrst
pórková nať dle chutimáslo1 lžícemléko1 dcl
rohlík nebo houska1/2 kssolčanka špetka
mrkev 1/2 ks, petržel 1/2 ks, mražený hrášek hrst, pórková nať dle chuti, máslo 1 lžíce, mléko 1 dcl, rohlík nebo houska 1/2 ks, solčanka špetka

Příprava

Sice jsem se po obědě zařekla, že už dnes nic nedělám, tudíž ani nevařím, ale při pohledu do špajzu a lednice, jsem musela aspoň malému ukuchtit rychlopolévku ze zbytků. My s manželem budeme hřešit a něco si dnes objednáme.

Na másle jsem osmahla očištěnou a pokrájenou zeleninu, zalila vodou, aby byla jen lehce ponořená, okořenila a vařila asi 10minut. Poté jsem vše rozmixovala a zjemnila mlékem. Krutony jsem opekla nasucho na pánvi.

2016-01-07 Polévky

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI