Bezlepkový chlebík se sýrem, psylliem a krájenými škvarečkami zpět

Ingredience
vejce4 ksgouda, ementál nebo eidam150-200 gjedlá soda1/2 lžičky
psyllium ( vláknina)4 lžíce
Přísady dle chuti
česnek1 hrstičkaořechy dle chuti1 hrstičkasmažená cibulka1 hrstička
hrstička krájené škvarky1 hrstička
vejce 4 ks, gouda, ementál nebo eidam 150-200 g, jedlá soda 1/2 lžičky, psyllium ( vláknina) 4 lžíce, česnek 1 hrstička, ořechy dle chuti 1 hrstička, smažená cibulka 1 hrstička, hrstička krájené škvarky 1 hrstička

Příprava

Na instagramu jsem včera natočila video, jak upéct bezlepkový chléb bez mouky a lepku. Postup najdete ve stories v profilu s názvem "Bez mouky". Budu ráda za to, pokud mě na instagramu budete sledovat taky. Vaše Mona!

Postup je až podezřele jednoduchý, věřím, že se vám o to víc bude chtít recept vyzkoušet.

Vejce ušleháte metličkou, přisypete psyllium a smíchate. Pak přidáte nastrouhanej sýr, trošku jedlý sody, posekaný škvarky, a šup s tim do vymazaný formy nebo uplácat šišku. Pečeme v troubě předehřátý na 180 stupňů dozlatova = asi 25 minut. Já přidala do těsta škvarečky a byl úžasný.

Dobrou chuť!

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

2019-02-14 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlapředkrmy
Receptspeciální diety
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravypečení
Příležitostpiknik
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI