Bylinkový uzený tvaroh zpět

Ingredience:
uzený tvaroh250 gmascarpone100 gmáslo50 g
nasekaná jarní cibulka1 hrstčerstvá nasekaná petrželka2 lžičkynasekaný kopr1 lžíce
česnek1 stroužekbílý pepř špetkasůl špetka
uzený tvaroh 250 g, mascarpone 100 g, máslo 50 g, nasekaná jarní cibulka 1 hrst, čerstvá nasekaná petrželka 2 lžičky, nasekaný kopr 1 lžíce, česnek 1 stroužek, bílý pepř špetka, sůl špetka

Příprava

Pomazánka, na kterou se určitě vyplatí počkat než se pěkně odleží a chutě se spojí. Kombinace uzeného tvarohu, mascarpone a kopru, vás uchvátí. To mi věřte!

Tvaroh rozmícháme s nastrouhaným studeným máslem, necháme asi 30 minut v pokojové teplotě a spolu s mascarpone rozmixujeme. Přidáme cibuli a bylinky, zředíme smetanou, podle chuti osolíme a necháme v lednici odležet alespoň hodinu. Počkat se určitě vyplatí!
Podáváme s čerstvým pečivem, dle chuti.

Doboru chuť!

2015-03-02 Předkrmy

Poznámka

Pokud máte rádi, přidejte do pomazánky nasekanou grilovanou červenou papriku.Pokud by se vám nezdála konzistence, můžete klidně přidat i 2 lžíce smetany ke šlehání.

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravyvíce jak 90 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI