Fazolový salát zpět

Ingredience:
bílé fazole ve slaném nálevu1 malá konzervačervené fazole ve slaném nálevu1 malá konzervaolivový olej3 lžíce
cibule1 ksčesnek2 stroužkysekaný rozmarýn1 lžička
rajský protlak100 mlšťáva z citronu1/2 ksnaťová cibulka2 ks
koření čubrica1 lžičkasůl špetkapepř špetka
bílé fazole ve slaném nálevu 1 malá konzerva, červené fazole ve slaném nálevu 1 malá konzerva, olivový olej 3 lžíce, cibule 1 ks, česnek 2 stroužky, sekaný rozmarýn 1 lžička, rajský protlak 100 ml, šťáva z citronu 1/2 ks, naťová cibulka 2 ks, koření čubrica 1 lžička, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Luštěninový salát dvou barev....

Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica. Přidáme fazole, rajský protlak a citronovou šťávu. Vše prohřejeme, osolíme, opepříme a nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.

Podáváme teplý nebo dobře vychlazený.

2014-03-19 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI