Houbový tatarák zpět

Ingredience:
na jemno pokrájené a na sádle podušené houby400 gvelká cibule1 kssůl1 lžička
plnotučná hořčice3 lžičkykečup1 lžíceWrcester1 lžička
sojová omáčka1 lžícemletá sladká paprika1 lžičkamletý pepř1 lžička
mletý kmín1 lžičkažloutek2 ks
na jemno pokrájené a na sádle podušené houby 400 g, velká cibule 1 ks, sůl 1 lžička, plnotučná hořčice 3 lžičky, kečup 1 lžíce, Wrcester 1 lžička, sojová omáčka 1 lžíce, mletá sladká paprika 1 lžička, mletý pepř 1 lžička, mletý kmín 1 lžička, žloutek 2 ks

Příprava

O víkendu jsem dostala v jižních Čechách krásné houbičky a dokonce i tip na zpracování. Takže jsem musela ihned vyzkoušet a přátelé, toto nemá chybu! Je to taková dobrota.

Nejprve bych chtěla poděkovat za inspiraci Daniele Bártů, je to opravdu mňamózní záležitost.

Houby si očistíme a na jemno pokrájíme. V hrnci si rozpustíme lžíci sádla a houby podusíme. Musíme nechat odpařit vodu. Poté přidáme sůl a necháme směs vychladnout. Pak do směsi přidáme kmín, pepř, sladkou papriku, hořčici, kečup, sojovou omáčku, Worcester a na jemno pokrájenou cibuli. Nakonec jen rozdělíme do dvou misek, do každé z nich přidáme jeden žloutek a můžeme servírovat s topinkami a česnekem.

2015-11-02 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravydušení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI