Houbový tatarák

zpět
Houbový tatarák
Ingredience:
na jemno pokrájené a na sádle podušené houby400 gvelká cibule1 kssůl1 lžička
plnotučná hořčice3 lžičkykečup1 lžíceWrcester1 lžička
sojová omáčka1 lžícemletá sladká paprika1 lžičkamletý pepř1 lžička
mletý kmín1 lžičkažloutek2 ks
na jemno pokrájené a na sádle podušené houby 400 g, velká cibule 1 ks, sůl 1 lžička, plnotučná hořčice 3 lžičky, kečup 1 lžíce, Wrcester 1 lžička, sojová omáčka 1 lžíce, mletá sladká paprika 1 lžička, mletý pepř 1 lžička, mletý kmín 1 lžička, žloutek 2 ks

Příprava

O víkendu jsem dostala v jižních Čechách krásné houbičky a dokonce i tip na zpracování. Takže jsem musela ihned vyzkoušet a přátelé, toto nemá chybu! Je to taková dobrota.

Nejprve bych chtěla poděkovat za inspiraci Daniele Bártů, je to opravdu mňamózní záležitost.

Houby si očistíme a na jemno pokrájíme. V hrnci si rozpustíme lžíci sádla a houby podusíme. Musíme nechat odpařit vodu. Poté přidáme sůl a necháme směs vychladnout. Pak do směsi přidáme kmín, pepř, sladkou papriku, hořčici, kečup, sojovou omáčku, Worcester a na jemno pokrájenou cibuli. Nakonec jen rozdělíme do dvou misek, do každé z nich přidáme jeden žloutek a můžeme servírovat s topinkami a česnekem.

2015-11-02 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravydušení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI