Jednohubky s řeřichovou pomazánkou zpět

Ingredience:
mladá čerstvá řeřicha2 hrstidomácí lučina250 gcitron pár kapec
tříbarevný čerstvě mletý pepř špetkamořská sůl dle chutipečivo dle potřeby
mladá čerstvá řeřicha 2 hrsti, domácí lučina 250 g, citron pár kapec, tříbarevný čerstvě mletý pepř špetka, mořská sůl dle chuti, pečivo dle potřeby

Příprava

Máte rádi řeřichu? Tyto jednohubky jsou nejen zdravé, ale i výborně chutnají. Pokud nevíte čím netradičním návštěvu oslnit, zkuste právě tento recept.

2 hrsti řeřichy omyjeme vlažnou vodou, nasekáme najemno, smícháme v misce s domácí lučinou a pokapeme citronem.
Namažeme na jakékoliv pečivo, posypeme čerstvě mletým tříbarevným pepřem, osolíme a ozdobíme výhonky řeřichy 


2016-01-13 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI