Kanapky s pikantní hříbkovo-zeleninovou směsí zpět

Ingredience:
menší tvrdé hříbky10 ksvětší kapie1 ksvětší cibule1 ks
granulovaný česnek1 lžičkasladká chilli omáčka1 dclvoda1/2 dcl
olej2 lžícesůl dle chutisýr typu Eidam dle chuti
rohlíky dle potřeby
menší tvrdé hříbky 10 ks, větší kapie 1 ks, větší cibule 1 ks, granulovaný česnek 1 lžička, sladká chilli omáčka 1 dcl, voda 1/2 dcl, olej 2 lžíce, sůl dle chuti, sýr typu Eidam dle chuti, rohlíky dle potřeby

Příprava

Pokud máte rádi hříbky a rádi si zmlsáte, vyzkoušejte tuto rychlou dobrotu, nenáročnou na suroviny.

Zeleninu očistíme, hříbky nakrájíme na tenké plátky, cibuli a papriku na tenké proužky. 

Na oleji orestujeme hříbky, přidáme cibuli, papriku, chilli omáčku a vodu. 

Přidáme česnek, mírně osolíme, promícháme a pod pokličkou slabým varem dusíme 15 minut.

Poté podle potřeby silným varem zredukujeme hustotu, ostavíme ze sporáku a necháme vystydnout.

Podáváme na osmažených, šikmě řezaných plátcích rohlíků. Podle chuti můžeme posypat nastrouhaným sýrem.

2017-10-05 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI