Klobásové tyčky se sýrem zpět

Ingredience:
polohrubá mouka400 gvejce1 kstvaroh z vaničky250 g
tavený sýr130 gzměklé máslo80 gměkké paprikové klobásy2 ks
sůl dle chutipepř dle chutivajíčko na potření
polohrubá mouka 400 g, vejce 1 ks, tvaroh z vaničky 250 g, tavený sýr 130 g, změklé máslo 80 g, měkké paprikové klobásy 2 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, vajíčko na potření

Příprava

Blíží se Silvestr, tak zkouším pro návštěvy něco slaného k vínu. Vyzkoušela jsem tyto klobásové tyčky se sýrem a jsou skvělé, takže určitě je udělám zase.

Klobásy oloupeme a jejich náplň dáme do mísy, přidáme ostatní přísady a dobře zpracujeme, těsto zabalíme do folie a necháme v chladu asi 2 hodinky odpočinout. Pak vyválíme a rádýlkem krájíme tyčky, potřeme je vajíčkem a vložíme do vyhřáté trouby, pečeme na 180 stupňů asi 15 minut.

2016-12-12 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostpiknik
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI