Lososový tatarák zpět

Ingredience:
filet lososa150 gšalotka1/2 ksolivový olej1 lžíce
citronová šťáva1 lžíceIKEA hořčice1 lžícelistový špenát hrst
sůl špetkapepř špetka
filet lososa 150 g, šalotka 1/2 ks, olivový olej 1 lžíce, citronová šťáva 1 lžíce, IKEA hořčice 1 lžíce, listový špenát hrst, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Tenhle předkrm asi nikoho moc nepřekvapí. Kdy jindy bychom si ho ale udělali, než když máme k dispozici absolutně nejvíc nejčerstvější rybu.

Lososa jsme nakrájeli na co nejmenší kousky a dali do misky. Přidali jsme všechny ostatní suroviny a dochutili solí a pepřem. Z bagetky jsme ukrojili pro každého dva plátky, pokapali je olivovým olejem a zapekli pod grilem do křupava.

Pro větší estetický efekt jsme tatarák naservírovali vytvarovaný do válečku za pomocí formičky na minidezerty s trochou salátu a bagetkami.

2014-02-04 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI