Olivové bandůrky zpět

Ingredience:
hladká mouka10 vrchovatých lžiccelozrnná mouka5 vrchovatých lžicšpaldová mouka5 vrchovatých lžic
sojová hladká mouka5 vrchovatých lžicsůl1 lžičkažloutek4 ks
sušené droždí1 sáčekvlažná voda2 dclolivový olej2 lžíce
zelené olivy s paprikou1 sáček
hladká mouka 10 vrchovatých lžic, celozrnná mouka 5 vrchovatých lžic, špaldová mouka 5 vrchovatých lžic, sojová hladká mouka 5 vrchovatých lžic, sůl 1 lžička, žloutek 4 ks, sušené droždí 1 sáček, vlažná voda 2 dcl, olivový olej 2 lžíce, zelené olivy s paprikou 1 sáček

Příprava

Takový velmi chutný dalamánek, který můžete plnit dle chutě. Olivami, sušenými rajčaty či klidně dobrou slaninou a cibulkou.

Zaděláme těsto, do kterého vpracujeme nakrájené olivy, necháme asi hoďku vykynout a tvoříme bandůrky, které potřeme žloutkem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 30 minut.

2014-12-01 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
5
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI