Plněné žampiony zpět

Ingredience:
velké žampiony6 kssůl špetkapepř špetka
olivový olej trochušalotka1 kssušená rajčata pár kusů
rozmarýn1 snítekkozí sýr dle potřeby
velké žampiony 6 ks, sůl špetka, pepř špetka, olivový olej trochu, šalotka 1 ks, sušená rajčata pár kusů, rozmarýn 1 snítek, kozí sýr dle potřeby

Příprava

Podzimní předkrm....

K mým oblíbeným předkrmům hlavně v podzimním a zimním období patří plněné žampiony. Je to hezký recept, který se dá využít i v letním období jako lehký oběd nebo večeře, protože vás příjemně zasytí, ale nevytváří pocit těžkosti.

Vždycky je dobré mít pár pěkných velkých žampionů, které zlehka očistíme a zbavíme je nožiček. Osolíme, opepříme a přidáme pár kapek olivového oleje.

Když máme základ připravený, nakrájíme najemno šalotku, sušená rajčata a spolu se snítkem rozmarýnu dozlatova orestujeme.
Směsí naplníme připravené žampiony a zasypeme kozím sýrem. Troubu si předehřejeme na 220°C a cca 10-15 minut necháme zapéct.

Před servírováním doporučujeme lehce pokapat olivovým olejem.

www.facebook.com/RegionNaTaliri

2013-10-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravyzapékání
Příležitostpodzim
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI