Toasty s restovanými liškami a volským okem zpět

Ingredience:
čerstvé houby lišky250 ganglická slanina50 gmáslo1 lžička
cibule1 kspepř1 špetkasůl1 špetka
toastový chléb4 plátkyčesnek1-2 stroužkyvejce4 ks
jarní cibulka1 hrstička
čerstvé houby lišky 250 g, anglická slanina 50 g, máslo 1 lžička, cibule 1 ks, pepř 1 špetka, sůl 1 špetka, toastový chléb 4 plátky, česnek 1-2 stroužky, vejce 4 ks, jarní cibulka 1 hrstička

Příprava

Milovníci hub, si při tomto rychlém předkrmu či svačince, přijdou na své! Rychlá a úžasná mňamka, která nikdy neomrzí.

Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme máslo a nakrájenou cibuli.
Orestujeme a přidáme lišky, osolíme a opepříme a orestujeme.

Toustový chléb opečeme v topinkovači, potřeme česnekem, poklademe liškami a položíme na ně volské oko.
Zdobíme třeba jarní cibulkou, pažitkou nebo čerstvým pórkem.

Dobrou chuť!

2022-08-23 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostpiknik
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI