Banánovo-ovesné lívance zpět

Ingredience:
ovesné mléko100 mlvejce2 kskokosový cukr1 lžíce
zralý banán1 ksovesné vločkycca 150 ghimalájská sůl špetička
ovesné mléko 100 ml, vejce 2 ks, kokosový cukr 1 lžíce, zralý banán 1 ks, ovesné vločky cca 150 g, himalájská sůl špetička

Příprava

Snídaně přes týden jsou většinou ve stylu jogurtu a domácí granol. Za to o víkendu, pokud zůstáváme doma, se rozmazlujeme. V neděli míváme vajíčka a sobota je sladká. Dnes to byly všem určitě známé banánové lívance s ovesnými vločkami.

Vejce prošleháme s mlékem, cukrem a solí, přidáme banán a vločky a vše rozmixujeme dohladka.

Necháme chvíli stát. Vločky nasáknou a těsto zhoustne.

Lžící tvoříme lívanečky, které smažíme na pánvi z obou stran dozlatova.

Servírujeme s čímkoliv, na co máme chuť, od jogurtu, přes marmelády až po čerstvé ovoce.

2017-02-14 Dezerty

Poznámka

Originální recept je z webu prozeny.cz.

Autor:

Počet porcí
17
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI