Ingredience: | |||||
cizrna (420ml, 280g pevného obsahu) | 1 plechovka | agáve sirup | 3 lžíce | 75% čokoláda | 50 g |
Inspirací ke vzniku této delikatesy mi byla fotka čokoládové pěny od Katky Machálkové, nad kterou jsem pěkně dlouho slintala. A jelikož je neděle a u nás to vypadá jak u snědeného krámu, dezert zachránila plechovka cizrny a zbytky vysokoprocentní čokolády, kterou doma (naštěstí) nikdo neujídá.
Cizrnu scedíme, tekutinu odložíme bokem. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. V mixéru umícháme cizrnu, rozpuštěnou čokoládu a sirup dohladka. Tekutinu z cizrny šleháme, až vznikne tuhý sníh, který opatrně vmícháme do čokoládové směsi. Přendáme do skleniček a necháme vychladit v lednici.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI