Kaše z ovesných vloček s datlemi a javorovým sirupem zpět

Ingredience:
mléko1 kelímekovesné vločky1/2 kelímkusušené datle3 ks
mandle1 hrstkamletá skořice1 špetkajavorový sirup1 lžíce
mléko 1 kelímek, ovesné vločky 1/2 kelímku, sušené datle 3 ks, mandle 1 hrstka, mletá skořice 1 špetka, javorový sirup 1 lžíce

Příprava

Moje milovaná snídaně z ovesných vloček, která zahřeje, zasytí na celé dopoledne. Doufám, že si ji oblíbíte, tak jako já. Recept je jednoduchý, rychlý a chutný.

Jak jsem předesílala recept je naprosto jednoduchý a rychlý.
Vezmeme si rendlík a nalijeme do něho kelímek s mlékem. Mléko může být, jak živočišného původu nebo rostliného. Záleží na vás.
Přidáme nasekané sušené datle, které kaši výborně a jemně osladí. Pokud nemáte datle, můžete použít třeba brusinky nebo rozinky.
Vysypeme ovesné vločky a vaříme na mírném plameni dokud nemáme konzistenci kaše. Hlavně pozor, kaše při chladnutí tuhne, tak to s vařením nepřežeňte.
Jakmile kaši servírujete do misky či talíře, zdobíme mletou skořicí, mandlemi a pokapeme javorovým sirupem.

Nyní nezvývá nic jiného, než vám pořát dobrou chuť!

2015-08-25 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladěti
Receptpro děti
Složitost receptulehká
Typ receptu
děti
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI