Velikonoční perníkové cupcakes zpět

Ingredience:
celozrnná žitná mouka1,5 hrnkušpaldová mouka15 hrnkumléko2 hrnky
olej1 hrnekkokosový cukr1 hrnekčokoládový BIO puding1 balíček
prášek do perníku1 balíčekskořice1 lžičkadomácí švestková marmeláda nebo povidla3 lžíce
kakao2 lžícevejce2 kmascarpone250 g
smetana ke šlehání250 mlzralé banány2 ksztužovač šlehačky dle potřeby
dražé vajíčka na ozdobu
celozrnná žitná mouka 1,5 hrnku, špaldová mouka 15 hrnku, mléko 2 hrnky, olej 1 hrnek, kokosový cukr 1 hrnek, čokoládový BIO puding 1 balíček, prášek do perníku 1 balíček, skořice 1 lžička, domácí švestková marmeláda nebo povidla 3 lžíce, kakao 2 lžíce, vejce 2 k, mascarpone 250 g, smetana ke šlehání 250 ml, zralé banány 2 ks, ztužovač šlehačky dle potřeby, dražé vajíčka na ozdobu

Příprava

A koledníčci můžou přijít. My jsme nachystaní...

Smícháme zvlášť sypké a tekuté suroviny a poté vše spojíme dohromady. Plníme papírové nebo silikonové košíčky (do každého jedna vrchovatá lžíce těsta) a pečeme při 180 stupních 12 minut. 
Na krém vyšleháme mascarpone, smetanu se ztužovačem a rozmačkané banány. Po vychladnutí vytvoříme na muffinech pomocí zdobícího sáčku hnízdo a ozdobíme ho dražé vajíčky.

2016-03-29 Dezerty

Autor:

Počet porcí
36
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostvelikonoce
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI