Cuketové tagliatelle s mletým masem zpět

Ingredience:
mleté maso500 gmrkev1 kspórek - střední část hrst
celer kousekrajský protlak1 plechovkavývar3 dcl
sůl dle chutioregano dle chuticuketa4 ks
sýr na posypáníolej2 lžícečesnek1 stroužek
mleté maso 500 g, mrkev 1 ks, pórek - střední část hrst, celer kousek, rajský protlak 1 plechovka, vývar 3 dcl, sůl dle chuti, oregano dle chuti, cuketa 4 ks, sýr na posypání, olej 2 lžíce, česnek 1 stroužek

Příprava

Je třeba odlehčit (smích). Zvolit cuketu místo těstovin je opravdu skvělý a chutný nápad.

Na oleji necháme zezlátnout pokrájený pórek a nastrouhanou mrkev s celerem. Přidáme mleté maso, které necháme zatáhnout, rajský protlak a koření, podlijeme vývarem a dusíme cca 15-20min. Mezitím si škrabkou na zeleninu vytvoříme cuketové tagliatelle. V hluboké pánvi rozpálíme olej, vhodíme do něj oloupaný a rozmáčknutý celý stroužek česneku. Necháme chvíli ovonět olej, česnek vyjmeme, vložíme porci cukety a párkrát prohodíme, aby se ohřála. Podáváme s masovou směsí posypané sýrem.

2016-02-04 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI