Kuřecí karbanátky s bramborem zpět

Ingredience:
menší kuřecí prsa2 ksceler1/4 bulvymenší petržel nebo pastiňák1 ks
listová petrželka hrstžloutky2 kssůl dle chuti
červená paprika špetkakari špetka
Příloha:
brambory dle potřeby
menší kuřecí prsa 2 ks, celer 1/4 bulvy, menší petržel nebo pastiňák 1 ks, listová petrželka hrst, žloutky 2 ks, sůl dle chuti, červená paprika špetka, kari špetka, brambory dle potřeby

Příprava

Pokud máte děti, které mají problém s kousáním a suššími sousty, jako já, zvolte raději bramborovou kaši. Bude jim to lépe klouzat do bříška.

Kuřecí prsa pomeleme, přidáme najemno strouhaný celer a petržel, posekanou petrželku, žloutky, koření a smícháme do lepkavé konzistence. Mokrýma rukama tvarujeme placky, které smažíme na pánvi. Přebytečný tuk necháme vsáknout do ubrousku a podáváme např. s maštěnými bramborami a salátem

2015-07-29 Hlavní chody

Poznámka

Z uvedených ingrediencí připravíte 12 ks karbanátků o průměru cca 6 cm.

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptpro děti
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI