Ingredience: | |||||
menší kuřecí prsa | 2 ks | celer | 1/4 bulvy | menší petržel nebo pastiňák | 1 ks |
listová petrželka | hrst | žloutky | 2 ks | sůl | dle chuti |
červená paprika | špetka | kari | špetka | ||
Příloha: | |||||
brambory | dle potřeby |
Pokud máte děti, které mají problém s kousáním a suššími sousty, jako já, zvolte raději bramborovou kaši. Bude jim to lépe klouzat do bříška.
Kuřecí prsa pomeleme, přidáme najemno strouhaný celer a petržel, posekanou petrželku, žloutky, koření a smícháme do lepkavé konzistence. Mokrýma rukama tvarujeme placky, které smažíme na pánvi. Přebytečný tuk necháme vsáknout do ubrousku a podáváme např. s maštěnými bramborami a salátem
Z uvedených ingrediencí připravíte 12 ks karbanátků o průměru cca 6 cm.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI