Lehce pikantní kuřecí játra zpět

Ingredience:
chlazená kuřecí játra500 gcibule2 ksčesnek2 stroužky
sádlo1 lžícesterilovaná červená paprika3 lžíceanglická slanina100 g
ostrý kečup3 lžícecukr špetkakmín špetka
sůl dle chutipepř špetkakuřecí gelový bujon Knorr1 ks
chlazená kuřecí játra 500 g, cibule 2 ks, česnek 2 stroužky, sádlo 1 lžíce, sterilovaná červená paprika 3 lžíce, anglická slanina 100 g, ostrý kečup 3 lžíce, cukr špetka, kmín špetka, sůl dle chuti, pepř špetka, kuřecí gelový bujon Knorr 1 ks

Příprava

Pikantní kuřecí játra k hranolkům či rýži, nejsou nikdy špatným tipem na teplou večeři. Dvě decka červeného vína a romantika je za dveřmi.

Játra odblaníme a zbavíme případného tuku a krevních sraženin. Nakrájíme na velikost sousta. Na sádlo vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme vyškvařit. Přidáme na céčka nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme játra, bujon, na plátky pokrájený česnek, kečup a restujeme cca 5 minut. Dolijeme trochou vody a dusíme cca 10 minut. Podle chuti dosolíme. Podáváme např. s rýží.

2014-12-11 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravydušení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI