Pstruh lososovitý s cuketou, mrkví a koprem zpět

Ingredience:
pstruh lososovitý2 porcemořská sůl špetkalimetka2 měsíčky
střední cuketa1 ksmrkev2 kskopr1 lžíce
česnek3 stroužkysůl1 lžičkapepř špetk
olivový olej2 lžíce
pstruh lososovitý 2 porce, mořská sůl špetka, limetka 2 měsíčky, střední cuketa 1 ks, mrkev 2 ks, kopr 1 lžíce, česnek 3 stroužky, sůl 1 lžička, pepř špetk, olivový olej 2 lžíce

Příprava

Pokud máte rádi jednoduchá, rychlá a zdravá jídla, pak je tento recept přesně pro vás.

Osušenou rybu posolíme a nakrájíme na porce. Poté se můžeme vrhnout na přípravu přílohy. Očistíme si mrkve a cuketu a následně si pomoci škrabky nastrouháme tenounké plátky cukety a mrkve. Česnek nakrájíme na plátky. Vše orestujeme na pánvi kam jsme dali také sůl, pepř, kopr a olej. Nerestujeme dlouho aby cuketa nezměkla moc. Asi po 5ti min. máme hotovo. Během restování zeleniny smažíme na druhé pánvi i rybu. Vždy nejprve kůží dolů a z každé strany asi 3 minutky. Nyní nezbývá nic než servírovat. K rybě podáváme měsíček limetky nebo citronu.
Dobrou chuť přeji.

2015-09-07 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI